Skumbananer ger hål i tänderna

Idag gick jag upp och körde till tandläkaren...resultatet av min undersökning kommer inte nämnas här, jag förstår er allas stora besvikelse:P Sen blev det hem till trädgården och "steka fläsket" (citat: evelina). Nu har jag tagit en välbehövlig duch och förbereder mig för att köra till kungsbacka! där jag ska köpa ny telefon tjoho!=D=D adjöss med tegelstenen(som jag dock är väldigt tacksm för att jag fick låna) och hej älskade rosa mobil! Ja ni förstår alla min stora glädje, synd bara att tandläkarbesöket får solen att gå lite i moln...

Pussochkram skumbanan till er få som har den stora äran att läsa min blogg:)

Du

~Det finns ingen som får mig att känna mig vackrare~
     ♥

Arevoar rimmar på kaviar:D

Jag har fått låna en telefon, en siemens. Uppföljaren på supermobilen.....TEGELSTENEN:D skit najs, om det tar 2 timmar för mig att svara på ett sms så vet ni nu anledningen!
    I helgen firades Amandas födelsedag (HURAA HURAA) at her place in Drängsred. Om ingen vet var det ligger så vet inte jag det heller:P på en sten vid en sjö i en skog...Det var iaf mkt trevligt och kvällen avslutades efetr bad i vedtunna med tårta,(på en torsda?) och gissa vad? jag fick ett aldeles eget ljus och en aldeles egen önskan:D
    Söndagen spenderades i Frösakull/Tylösand vid havet med pojken min och några till, dagens ros går till Fiskmåsen Lennart(jag har själv döpt den:D) som tyckte att Evelina och Gustav hade stora likheter med en toalett, resten lämnar jag till er fantasi;)
   Måndag morgon och mitt huvud känns så tungt, ja det kan ju lätt bli så efter en helg av aktiviteter och ingen sömn då man har en **** hosta som man starkt misstänker ska skjuta ut lungorna ur kroppen, och man kliver ur sängen klockan 7. Detta tyvärr inte av den anledning att man ska gå till jobbet och tjäna pengar utan man ska ta bussen hem. Klockan 8 buss till Halmstad, klockan 10 tåg till varberg och efter det en hel dag strosandes, stekandes, grilanndes i solen. Men en fin kjol blev det innhandlat:D nu ska jag fylla min mage med egenhändigt gjorda köttbullar, dom syster gjort ska undvikas eller vid eventuell "diskussion" vid matbordet användas som ammunition!

Arevoar

:-(

Jaha det kan numera konstateras att inte ens ett simkort hjälper, mobiler kan inte simma, eller flyta för den delen. Ett litet "plask" och hela min värld liksom försvann under ytan...
    Låt mig förklara hur denna fruktansvärda olycka gick till: Lilla dumma klantiga Elin satt vid elva tiden igår nere vid bryggan för att titta på den så åtråvärda horisonten. Hon tog upp sin telefon för att fotografera denna vy, detta gick helt utan missöden och lilla dumma klantiga Elin tänkte "sicken tur att jag inte tappade den nu när jag sitter längst ut på bryggan höhö". Hon stoppade sedan ner telefonen i den inte så djupa, inte så stängbara fickan i sin tröja och fortsatte sedan betrakta dom små vågarna som kluckade mot stenen vid hennes fötter. Plötsligt så glimmade det till nere i vattnet, och besatt av sådant som glänser tänkte lilla dumma klantiga Elin "Åh ett ostron skal! det vill jag ha ha ha!!" (dom är faktiskt vackra även om namnet inte är det) Hon böjde sig ut över stenarna och vattnet för att sträcka sina klåfingriga fingar efter det vackra ostronskalet och PLUMS så fick detta otursbringande ostron sällskap i tångruskorna.
THE END

***

jahaja nu hade jag skrivit ett långt fint inlägg, men tro fan att det bara skulle försvinna ut i cyberrymden! Så nu orkar jag inte skriva allt en gång till så här blir en kort sammanfattning av allt (o)viktigt jag skrev tidigare:
Jag har köpt presenter idag!=)
Jag har köpt en jättemysig tröja till mig
Jag har färgat mitt hår...och det blev inte som ja tänkte mig...

...

Nu ska jag beklaga mig: jag är sjuk, det är rea och jag har inga pengar, jag har inget jobb, min pojkvän bor 10mil bort, jag har världens blinningbett på benet som kliar så in i *** och nämnde jag att jag är sjuk?
Jag är trött, rastlös och trött på tristess
Var är mitt roliga sommarlov?

Underbaraste...

Tack för allt du gör för mig, att du vågar visa alla att jag är din
för jag vill inte vara någon annans

Midsommar

Midsommar med Jonas, Amanda, Ola, Gustav, Karlsson, Alex, Ballen(fråga inte mig var han fått smeknamnet ifrån) och fler därtill!=D det blev grillat grillat grillat..och sill till mig! öl och nubbe, bira bärs och lite annat som folk smuttade på(hällde i sig) under kvällens gång. Kvällen börjde för de flesta redan vid 4tiden och avslutades..vis olika tidpunkt;)

Här kommer lite åsikter av högsta intresse för almänheten:
1. Jag gillar midsommar och denna var inget undantag
2. Jag gillar skarpt att man får godis efter dans runt midsommarstången, även om man inte dansar(A)
3. Jag älskar att bada i riktiga vågor i riktig blåst, framföallt när det är små badkrukor med som inte vågar doppa sig(inga namn nämnda Jonas och Gustav)
4. Jag HATAR blonderade skitungar som inte vet vad ordet "upptagen" är ens när det står skrivet i pannan på killen
...och ja nästa gång då tar jag basebollträt, tro mig! Så håll era klåfingriga händer i styr damer!

 

Kärlek

Nu ska jag åka till Jonas=) ska fira midsommar mad han, Amanda, Ola och deras kompisar i Halmstad. (namnet där stugan ligger har jag glömt igen hehe). Det blir nog jätteskoj, fast det tar mig tre timmar att åka ner till torup, jag har sagt det förut men säger det igen, ÄLSKAR kollektivtrafiken! ♥

time to go, ha en trevlig midsommar alla!

Mmmmm

                                                                  
Ska snart ut och cykla tror jag=) har målat idag också, det är riktigt roligt fast det känns i kroppen. Voltaren voltaren voltaren;) Underbara älskade musik som just nu fyller mitt huvud, Milow med Ayo Technology. Den är så äckligt bra att man ryser i hela kroppen. Fast jag kan inte för mitt liv begripa musikvideon. Det ser ut som att han drunknar innifrån av slem eller något annat lätt obehagligt. Urk det måste finnas trevligare sätt att dö på...Om det är någon som vet vad han tänkte på när han skapade denna bisarra film, så låt mig veta=)

"let's get together baby"

Lärpojke dagen till ära

Något hav blev det inte idag, däremot har jag JOBBAT! Jag är så himlans glad, så skönt att få göra något ist för att bara sitta hemma på min feta röv och göra ingenting=) Jag har varit med min kära far och målat lyxvillan åt en äldre ungkarl. Vitt, vitt, vitt som snö så långt ögat kunde nå. Men tjusigt blev det! Och allra tjusigast var ju jag såklart, i pappas förstora målarbyxor=Doch det var nära att han lurade på mig en gammal basker också men där satte jag stopp! vilket jag lite ångrar såhär i efterhand. Jag har nämligen fått en del "vita slingor" så att säga. Men man får ta det onda med det goda och jag tjänade ju faktiskt lite pengar. Tjoho man kanske kommer till Liseberg ändå? Jaa...den som lever får se så ska undvika att trilla ner från stegar imorgon
Ohja, men ni skulle sett det live med penseln i högsta hugg;)

Pissmyror borde utrotas

Idag har jag sprungit grillandes i solen, blivit biten av en pissmyra, varit ute och promenerat med "the dogs" tre gånger, pluggat matte, cyklat till Åsa, lagat mat, spillt på både linne och shorts (jädra stekpanna) och beställt klipptid.
Vilken dag! och jag hann allt detta fast jag inte kom ur sängen förrän närmare klockan 12. Det ni!
Och nu när det slutat blåsa kommer badvädret...imorgon blir det HAVET för hela slanten=D

nattinatt

Söndag...

If I dream about you
please tell me I'm not
sleeping






Dockan

Nu har jag precis skådat ett av världens nyaste underverk! Mitt lilla kusinbarn, 5 dagar gammal och så söt att man blir alldeles till sig i trasorna när man ser henne. Det borde vara förbjudet att vara så otroligt vacker när man är så liten. 2465g vid födseln. Ett litet dockbarn! men nu har dom lämnat för att åka hem till sig, herre kusintösen min är knappt över tjugo så att hon ens står på benen så snart efter födseln är ju ett litet under bara det. Jonas har också åkt så jag får väl ta tag i matten. Visst är det underbart att plugga på sommarlovet? men lika bra att börja så man blir klar tills badvädret anländer, jag hoppas det blir SNART=)

halkig vägbana

Nu sitter jag här, len som en liten barnrumpa. Efter duchen blev det nämligen babyolja för hela slanten och över hela toalettgolvet så numera sker ingång på egen risk. Idag blir det en lathetsdag som jag helt och hållet förtjänar efter gårdagens slit och släp så därför sitter jag här och virrar runt lite planlöst i cyberrymden och försöker hitta något spännande(?) spel att leka loss med. Typ super mario=D försöker låta bli att tänka på vad jag måste tänka på, middagsmat. Mina små päron ska på grillpartaj ute på tjörn så jag måste fixa mat på ett eller annat sätt, visst låter pizza gott? eller pasta..eller pannkakor. Äch jag låter jonas bestämma=) så var det problemet löst! jag får väl gå ner och städa lite innan min kära pojk kommer så han slipper se vårat ärade hus nerskitat som ett annat råttbo (utan råttor förstås!)

you are always on my mind

virrpotta

Jonas ska jobba hela sommaren
Och jag glömde sven på munkaård
OSIS

Åh åh vad det är skönt att va...

Idag har halvsjuka, halvsnörvlande, halvhostande jag städat. Och då menar jag inte vanlig, simpel damsugning utan då menar jag att jag tömt hela min gamla garderob. Detta gott folk kanske inte säger er så mkt men om jag lägger fram det såhär istället. Jag har tömt hela min garderob i 6 timmar. Nu kanske ni får en uppfattning om vilken omfattning min städning har haft. Det är ganska sjukt egentligen hur mycket man samlar på sig under åren och fast det nu står tre stora kassar kläder som ska gå till insamling och fyra stora kassar som ska upp på vinden(hur det ska gå till är fortfarande ett mysterium) så är min garderob återigen smockfull och då även trådbacken som står under trappen. Sry syster jag tror dina lådor rök där också. Det är inte mitt fel att jag har så mkt kläder...hrrm. Trots detta faktum har jag aldrig något att ha på mig, visst är det konstigt?
Jag önskar jag levt på stenåldern. Då gick man naken

Nu har jag tagit tillbaka handduken

Nu var det längesedan jag skrev, en hel evighet sedan men nu börjar en ny tid så då är det väl tid för ett nytt inlägg också. Det finns faktiskt en orsak till att jag slår mig ner här i vår gamla datorstol. Och då inte bara att den är förbaskat skön att sitta i utan det finns en person som påverkat mig till att vilja ta upp detta skrivandet igen. Jag träffade en gammal vän på bussen idag, för ett litet tag gick vi på samma skola. Det var en bra tid och den ska du ha stort tack för Anna=) Hon berättade för mig att hon läste min blogg vilket jag inte hade en aning om. Dessutom tyckte hon att den var bra. Så då tänkte jag, varför inte ge tangentbordet lite kärlek och återigen låta datorskärmen fyllas med ord?
Gamla vänner som inte glömmer bort en får solen att skina lite extra fast det är regn.

Gokväll både nya och gamla, ni har alla en plats i mitt liv och om en av er försvann skulle molntäcket på himlen bli mycket tätare<3

RSS 2.0