Snart helg!

Sitter i en skön fotölj med nackmassage, farligt avslappnande! Risken finns att jag "råkar" somna lagom till den exalterande elläran...nej jag får väl ta mig i skjortkragen och hitta motivation i ruskvädret som alla andra!

I eftermiddag kommer mamsen och hämtar pärlan som ska in på service, sen försvinner hon ner till Olofström i 8 veckor(!!!!) känner att vädret passar bra ihop med min sinnesstämning. Får i alla fall en mysig middag med mor, ska laga kyckling med underbar kesella parmesan-vitlök! Helt klart en supergod jättenkel och smidig middag, testa!




Imorgon bär det av mot växsjö




Bulka

Nu sitter jag med min Ben&Jerry's i stora fina sängen och föröker känna igen min nysnaggade pojk, en riktigt liten gangster blev han...tar nog ett tag innan man vänjer sig! Fick studentmössorna idag! Ett tag var jag redo att skaffa flytväst för att inte drunkna i skiten men med lite löshår under kanten satt den alldeles förträffligt! (bilder imorn)

Natti på er

Småblommigt

Helt plötsligt kikade visst solen fram! Vet ju en som var snabb med solbrillerna och joggingskorna redo för en tidig kvällspromis i finvädret! ..plugget lämnades med glädje utspritt över sängen..Underbart med undanflykter :)

Ikväll står det nog lite "Veeeector...!!!" och "It´s so fluuuuffffy!!" på schemat, tröttnar ju aldrig på ölmagar i oranga träningsdräkter och rosa enhörningar. Man kan ju hoppas lite på sovkamrat men får nog hela min offantliga, magnifika 90säng för mig själv, ska passa på att ta ALLT täcke och ALL plats när man har chansen!

Imorgon har man välförtjänt sovmorgon..."Aftonen vet, vad morgonen inte anar"

Tisdag morgon...

Temadag...borde man stannat hemma?...Hållbar utveckling... Borde ju vara att INTE ha temadag? eller?


"Dagen efter"

Vilken dag! Har mig själv att skylla såklart! en riktig kanonkväll igår vilket, i ny tideräkning, resulterade i att dagen inte började förrän halv ett för unga fröken ;) vilket visade sig vara en riktig lyckoträff då Papsen lagat lunch, så blev både ägg, blodpudding och muffin till frukost! Ljuvligt....

Storstädning av bilen och ett par timmars målerijobb (funderar på allvar över vidareutbildning) är väl ungefär vad man hunnit med när dagen började efter lunch! Nu påbörjas kvällen med snöflingor, räkor och avocado! Enda som fattas är ju syster och Pojken!
Vi ses



I afton!


Partaj i antågande!

Idag blev det skogspromenad med Mamsen på Tjolöholm sedan har dagen ägnats åt förberedelser för kvällen och allmän "helg-vila" ! Nu kommer snart Erika med respektive och en liten fördrink i Österbyn, sen bär det av mot Mexikanskt barnkalas då Andreas behagar uppnå den aktningsvärda åldern av 30! Hipp Hurra!

Trevlig lördagkväll alla!




Fredag


Fredagsmys
...fast utan
Oscar
Chips
och ett uppfuckat nedladdningsprogram=ingen film

Tur jag har Mamsen och Papsen och mina små lurviga monster! ..och kanske en gammal DVD-film liggande skrotandes någonstans...

Lillpojken!  Gamla tanten



Byxor!

Har fått en del frågor om vart jag köpt mina underbara marinblå chinos, ZARA is the answar, hade jag kunnat hade jag fyttat dit omgående! Dessvärre tror jag inte dom finns kvar men hittade likande på TopShop (hade minsann kunnat bosätta mig där också...)
Lovely...Bifogar några favoriter från TopShop :)



Postmodernism

En lite "up-to-date" myrtenkrona! Personligen älskar jag den gamla brudkronan men postmodernism är ju väldigt trevligt det med! Tänkte mig något liknande till balen fast man lockar det först och massa småflätor så har man silvertråd inflätad i vissa slingor, tjusigt!
...Och så kanske man lägger lite mer tid än tio minuter i ett klassrum ;)
Ida som modell

Prickigt

"Gör så gott du kan idag. I morgon kan du kanske göra det ännu bättre."
Sir Isaac Newton

Ja det tror sjutton det kommer gå bättre imorgon för idag glömde jag nog huvudet hemma...

Ikväll blir det helt enkelt vila och uppladdning!! ..inför morgondagens partaj Aj Caramba! mexikanskt tema var det ja.... ;)



En hel Torsdag

Idag blev fikarasterna ute i solen, Ida och jag satt med näsorna i vädret och njöt av vårvärmen! "Solen gör underverk" citerar min kusin där och visst har han rätt, helt underbart! Dock blåste det ju lite här nere på slätterna...förbaskade åkrar man undrar ju vart skogen tog vägen.. Så eftermiddagspromenaden blev mest till att hålla sig kvar på marken så man inte av en händelse svävade iväg någon annanstans! På tal om att sväva iväg! Ett underbart filmtips är ju UP världens raraste film :)


Nu ska unga fröken få finbesök! Ska ÄNTLIGEN få ett ansikte på Majas lille drömprins! Allt på tiden :) Blir nog kortvisit dock men det passar ju min mage ganska bra, dom små barnen i Kina tror nog det är på väg åskväder så som den kurrar!!


God Afton Alla

Onsdag 18.20

Sitter här och blänger på min burk bearnaisesås, någon liten pojke var så rar och tog med den hemifrån där en annan förvirrad flicka glömt den. Men när den väl kommit hela vägen hit fastnade den visst på bordet. Hela natten... Lite bitter över hur smarrig den ser ut fast jag vet att den för tillfället gör sig bäst i papperskorgen.

Är lite bitter över solen också, som behagade skyla sig när fröken Elin hade tid att gå ut och sen smet fram ungefär samtidigt som inlämningsarbetet om Myrten och brudkronor...Han borde HELT klart lära sig prioritera!





Skrev förresten ett inlägg för längesedan om denna superpryl för flickor i kris! Har dock varken sett eller hört viskas något om den sen, visst blir man lite nyfiken! någon som vet?

Ha en bra kväll och en god natts sömn! Sleep tight and don't let the bedbugs bite!


Morgontrött

Underbart med lektioner utan lärare! Kändes ju väldigt meningsfullt att rusa upp en kvart innan man skulle iväg och stressa på sig strumpebyxorna åt fel håll och mascaran över hela ögonlocken...kunde ju tagit en mysig sovmorgon...



Fina Maja

Brudkrona

Lite tidigt att tänka på bröllop kanske (VÄLDIGT mycket för tidigt) men när man sitter och gör myrtenkronor i kultur- och stilhistoria blir man lite sådär galet inspirerad! Tänk barfota bröllop i skogen, med en tunn vit klänning, lång hängade brudbukett och en myrtenkrona....MUMS på det! 


Det är väl bara tokiga lilla jag med min alltför utsvängda fantasi men ska bifoga lite bilder så ni får känslan, lovar att jag inte kommer vara ensam om att falla för den gamla naturliga charmen! Watch it så ni inte trillar dit hela bunten ;)




Nu ska jag snöra på mig träningsskorna och ge mig ut med Mathilda i vårvädret! Tjocktröja och löpartajts CHECK!

Truth to be told

Vi har många fördomar om våra medmänniskor, speciellt emot respektive kön!
Exempel från vår sida kan ju vara att killar aldrig gråter, killar är snabba i duschen (stor FET lögn) och att dessa karlar inte kan göra två saker samtidigt, vilket ju i praktiken skulle betyda att de inte skulle kunna prata i telefonen samtidigt som de håller den eller se vart de sätter fötterna samtidigt som de går. Ganska lätt att stryka dessa fördomar?

Så kommer vi då till männens ljuva fördomar om oss kvinnofolk! Dessa vet vi ju kasnke inte så mycket om då karlar inte är dom mest talföra varelser (oops fördom igen?) men en liten groda brukar dom ju undläppa sig sisådär då och då vid lämpliga tillfällen. KVINNOR kan inte köra bil! Detta påstående brukar jag vanligtvis stoppa upp i de mest skymda tillhåll men idag måste jag ju erkänna att man skyltade som ett statuerande exempel!


Anekdoten lyder följande: Vi är 4 damer i en bil som inte vill starta, på en bensinmack (nödvändig info för att förstå vart vi hittade hjälpen)förtvivlade, förbittrade och handlingsförlamade...nu uppfyller jag nog alla mäns fördomar om kvinnor... Det krävdes endast hälften så många karlar för att få igång den tjurskalliga Gertrud medan två damer satt i, en var i telefon och.. ja en lekte fotograf! (helt oskyldig) Ohjo jag tror nog att detta var ett ack så litet erkännande på att vi minsann behöver små pojkar då och då, men få nu inte för höga tankar om er själva ;)


Nu blir det kvällspromenad med Gertruds kära matte!
Natti!



A walk in the sunshine

Det är dom där små ögonblicken när man mår riktigt bra som man värderar högst! Idag blev det en liten sväng i solen med fina Maja och årets första glass på en parkbänk utanför Ica. Tänk att ett ögonblick av att förfrysa rumpan, förfrysa sina tänder och andas in den ljuva doften av...avgaser, kan göra en lycklig?



Smile gott folk för idag är det vår!


Brillzen på!

Sunshine!.mmmm...

Solen åkte utomlands

Hade hoppats på lite sol idag också men tji fikon, där bad man till högre makter i onödan! solen tycks ha tagit en dag ledigt för att dra sig till varmare breddgrader. Kan ju inte klandra den, hade mer än gärna gjort detsamma! Men jag får väl nöja med mig med några plusgrader, dis och lera, jag menar, varför klaga? PROMENAD på G med mor, sen kanske en sväng till staden om det hinns med. Ikväll tutar jag nog ner till Oscar, underbara sovmorgon så som måndag sig bör! :)

Dagens "ATT UNDVIKA"

Jag har ju förstått att "Dagens" är ett populärt blogginlägg, så jag tänkte starta en alldeles egen dagens! (ja iallafall en Dagens för dagen idag ). Jag kallar den DAGENS ATT UNDVIKA

Och hetast på listan blir.....*trumvirvel*
.....Season Of The Witch!!
Fy katten säger jag bara, vet att den har funnits ute ett tag men såg filmen först igår kväll och trodde jag skulle bita av mina egna naglar där jag låg och kurade ensam udner täcket! Vissa spännande filmer är nervkittlande bra och andra bara, creapy. Jag stängde av... Får se om jag vågar ta tag i att se slutet någon dag när man inte kurar ensam!
Glöm nu inte scrolla ner och kika på dokumentären om domedagssekten! Mer värt att kolla på än det här dravlet :)

Fläckigt Prickigt Blommigt och massa skir underbar Spets

Puuuuh! Har ju hört viskas lite om att leopard är påväg utför och att zebramönstret ska ta över, men kikade nyss på Dolce&Gabbanas summercollection och hittade en hel del fläckigt!Känns bra då jag har en del morrande mönster i garderoben ;) Mycket vitt och spets är också i görningen! dock med guldaccessoarer vilket genast kan strykas från min lista! men man kan ju alltid ändra sig så inget pinkypromise på att jag stannar till silver haha
http://www.dolcegabbana.com/dg/#/woman/collection/winter2011/gallery/img_13
http://www.dolcegabbana.com/dg/#/woman/collection/winter2011/gallery/img_72
http://www.dolcegabbana.com/dg/#/woman/collection/winter2011/gallery/img_64
Passa på att kika, finns lika många underhållande fniss som "vill-ha-ojanden" !
Raaawr

Back in business!!

Här har förändringens vindar blåst! Äntligen, efter lång tid i ide tyckte jag det var dags att ta upp skrivandet igen lagom till vårsolen kikade fram. Och det har den ju onekligen gjort idag, blev myspromenad på på Tjolöholm med Oscar i solskenet och därefter en snabbtitt på Malins nya lägenhet. Där blev man nästan lite hög på alla målarfärgs-ångor då listerna fick sig ett lyft!
På tal om hög, såg ni dokumentären om en sekt som gick i SVT2 i veckan? Guess not då 2an vanligen inte är så spännande ;) men ska lägga en länk nedan så ni kan kolla. Man undrar ju vad han går på....läskigt...
http://svtplay.se/v/2363234/dokumentar__domedagssekten

RSS 2.0