Ogräs

Jaaa ogräs tycks ju ha en förmåga att froda sig, föröka sig och växa sig större än alla de blommor och lökar man vill ska växa! Det tar all näring allt solljus och utrotar min lilla rabatt, så idag var det väl på tiden att jag fick tummen ur *** att ta en spade och en kratta och rycka bort ohyran med rötter och allt! (allt=jord, maskar, sniglar m.m) Nu råkade det ju självfallet vara så att lilla Elin hade liiite svårt att urskilja vad som var vad(jag tror ogräs kan kamouflera sig!)så det hände nog att en liten blommande växt eller två åkte med spaden bort till brashögen och slutade sina dagar liggandes blottade i solljuset. Mitt djupaste deltagande!
Så nu blir det till att handla nya växter igen! :D ska spana lite på perenner på min APU och se vad jag kan hitta för spännande, helst något som är EXTREMT olikt allt ogräs! (önska mig lycka till....)
    Så dagens i-lands problem är alltså att ogräs växer lika fort som håret på benen(hallå evolutionen!!? vi behöver det inte längre!) och att Elin visst råkade..hrrm..spetsa en liten nyckelpiga på krattan...Så om det blir regn imorgon får ni väl skylla på mig antar jag..

Ha det gott allihop och ta tag i spaden så utrotar vi ogräset en gång för alla!

Ugglor i mossen



Nattorientering, springa i skogen i kolsvart mörker med en förhoppning om att lampans batteri ska hålla, att man ska ta sig i mål välebehållen och allra helst  med en segrartid. Ja ni förstår ju själva att jag inte var med på denna tillställning! Men självklart var jag en god supporter och klubbfotograf! För visst var det faiks tävling, framgång över all förväntan och många leenden som lyste upp den kyliga aprilnatten. Det blev inte mindre än 4 segrar och icke att förglömma de andra hedrande pallplatserna som skrapades ihop. Kan det vara så att Fjärås AIK är en nattklubb?
   Som suporter skriker man inte bara på de tävlande som kommer imål, nej man sitter i en skön stol påklädd upp till öronen(jag glömde långkalsongerna, ATTANS)och äter pannkakor, kollar klockan, oroar sig för gropar i skogen som kan skada de tävlande och håller tummarna för att segern ska gå till ens syster (man ska trots allt sitta i samma bil som henne hem!). Så gjorde det inte kvällen fulländad när den arrangerande klubben bjuder på korv med bröd, en brasa brinner inne i stugan där man kan värma sin förfrusna ända och systers "jävla skit" förvandlas till en röd ros på pallen? Jo det gjorde det bestämt!
   Låter det som ett knepigt fritidsintresse? kanske kanske inte, men alla uppskattar väl en bra nattklubb?

        

Sol

Jaha nu ska man köra in och hämta ut körkortet då! Håller tummarna för att bilden ska gå att visa upp för folk iaf. Sen blir det göteborg och byta en tröja till syster (jag är en sån god medmänniska!). Uch känns lite surt att åka bil när det är så fint väder! här går man ju och gnäller som en annan bortskämd brat när det regnar och då borde man ju njuta lite när vädret för en gångs skull är bra! Men men orkar faktiskt inte träna mer denna veckan, är förkyld igen (typ tredje gången?) men har väl mig själv att skylla. Cykla 4 mil ena dagen och springa i skogen andra när man redan är lite halvkrasslig, kanske inte det bästa egentligen? Men men, jag får väl sätta mig på altanen och schteka lite när jag kommer hem!
Se upp på vägarna för nu åker jag!

"Jag ska måla hela världen lilla mamma..."


Kba, igen

Stan idag med! fattig fattigare fattigast... Skulle hjälpa syster med födelsedagspresent till pojkvännen men självklart kunde jag inte hålla mina fingrar i styr (som vanligt!) så det blev en hel del nödvändiga (?) inköp!

Jeansjacka- Ska lämnas tillbaka tror jag, hallå ska xs passa en bodybuilder i armarna!?
Underkläder
Bikini- Woho snart sommar! snart snart snart
Kalender- Hur skulle en virrpotta som jag annars klara mig?
Löparskor
Utejacka- bifogad bild



Ganska så nöjd trots allt!
Nu blir det träning med far och några från klubben, watch out beach 2010 here I come!! ;)

Barn?

Jag ska i ärlighetens namn erkänna att barn inte är mina favoriter, visst dom är så "söta, gulliga, och alldeles alldeles underbara!", men dom är också "skrikiga, gnälliga, drägglande" små varelser som jag ibland undrar om det enda syfte de har är att förstöra friden och lugnet som någonstans existerar på vår jord. Men idag upptäckte jag (ganska svårt att inte göra det) en liten rackare som jag stolt hade kallat min unge om så varit fallet! En liten pojke på ca 4år ansåg antagligen att han borde få mer uppmärksamhet och ställde sig därför inne på forex i kba (dvs helt offentligt) och tog ton; "sexy baby, sexy baby, sexy baby, kiss, kiss, sexy baby". Ja vem hade inte varit stolt? och när dessutom mamman frågar, "vart har du lärt dig det?" och ungen svarar "pappa". Då kan man ju inte göra annat än att asgarva och undra när pappan använt den frasen!

Stan

Nu bär det av med syster till kba! Ska besöka min praktikplats och sen ska syster hämta ut körkortet (håller tummarna för att hennes bild inte blev snyggare än min!) Självklart ska vi hinna med lite shopping där i mellan, så mamma, du får nog stanna hemma idag för bilen lär vara upptagen ett tag framöver!

Puss&Kram

Grrrrrr


Jag var bara TVUNGEN att lägga ut denna länk!! Fick den av en killkompis och det är rent ögongodis gott folk, ögonorgasm!
Det är helt sinnes att det ens får göras sånna här snyggingar, och fruktansvärt orättvist att det faktiskt finns dom som har råd att äga en!

http://www.facebook.com/l.php?u=http%253A%252F%252Fwww.garaget.org%252F%253Fcar%253D116806%2526image%253D1583110&h=a7bff7eb0d2c638fab11150b09074282&ref=nf

Men som dom säger "Vad är det förskillnad på en bmw och en snigel? Snigeln har slemmet utanpå, bmw:n har slemmet innuti"
Jag själv tänker inte ta ställning till ovanstående, haha, men oavsätt vem som kör denna mustang så kan jag garantera att jag inte sagt nej om jag blev erbjuden en tur!

Skogsrå

Då var man hemma efter första teknikträningen för året! UNDERBART tyvärr biter förkylningen fortfarande i halsen oc konditionen är usel men det gick allt bra ändå. Jag sprang med min kära far som glömt både glasögon och kompass (medlidande!) så hade trevligt sällskap över stock och sten. Klubbstugan är numera tipptopp och eftersom jag inte varit där på ett tag fick jag en smärre chock över "renoveringen" som skett, så snyggt! glöm att vi hyr ut den något mer!
   Så nu börjar man känna att sesongen närmar sig med stormsteg och det är faktiskt bara en knapp månad kvar tills 10-mila går av stapeln! Gisses nu måste jag ligga i för att inte sinka vårt annars väl toppade dam lag (Fjärås tjejer är oslagbara!) för er som inte vet var det är länkar jag hemsidan nedan!
http://www.10mila.se/
    Nu blir det lunch och sen bär det av för att hämta hem älskade syster som man inte träffat på x antal veckor, så vad gör lite taggtråd i halsen när man är lycklig?

Partyyy

De bästa töserna i kungsbacka!Kvällen igår blev GRYMT lyckad, tack alla underbara töser, och pojkar för den delen, som förgyllde min afton!
   Vi började med förkrök hos Malins kompisar och med gott sällskap, god dricka och härlig musik var stämningen snart på topp! Sen bar det av på krogrunda i kungsbacka och nog har poledansing och höga klackar satt sina små avtryck på kroppen (i form av ÖMMA blåmärken) men vem gnäller, det var värt de! Kvällen slutade av någon anledning i Frillesås(av alla ställen!) men det gjorde bara kvällen ännu mer lyckad, ännu mer sen och gjorde mogon till middag och frukost till lunch.
TACK ALLA! (speciellt Malin för inbjudan!) nu ska jag ner och umgås med min faster Eva och Sven-Åke

Puss och kram

Mingel

Nu bär det snart av mot kungsbacka för att träffa Malin m.f, sen blir det utgång. Tjejkväll på Mingel till klockan tolv och exklusiv lektion i Pole dansing, vad mer kan man begära;) Vinet står på kylning, sminket sitter där det ska, ja jag tror iaf på en lyckad kväll!

Sommarjobb

Jaha, då har man varit på jobbet och pratat med chefen, tyvärr krockade en av jobbveckorna med O-ringen så har lite att fundera över, men det löser sig! Så fint var det i butiken nu till påsk!=) Ett litet tips är att inhandla era blommor på Åsa blommor och Trädgård http://www.asabt.se/ , supersevice (såklart) och kanonkvalite!
   Så nu när jag har gjort lite gratisreklam är det dags att köra ner och lämna pappas tips på V75, håller tummarna för några miljoner! 

Ha en trevlig dag i solen gott folk! Hälsningar lilla mig och årets första fräknar (uch och fy) 

Släpp alla hämningar!

Jaa nu flickor, nu kommer det ni alla längtat efter, drömt om, suktat efter, LÖSsnoppen!


Visst har vi alla suckat och beklagat oss över hur bökigt, kallt och genant det är att dra ner byxorna och uträtta sina behov bakom en lämpligt plasserad buske, ibland i vildmarken, ibland mitt på stans parkeringsplats. Nöden har ju onekligen ingen lag så det klart att man blivit lite avensjuk när pojkarna bara kan dra ner gylfen, släppa ut den lille och öppna damluckorna, men nu redovisar tidningen ny teknik en ny uppfinning. Trots att den inte kommit ut i butiker förstår man att den kommer bli ett hett samtalsämne, en snopp för tjejer! Är det bra, fiffigt eller bara sjukt? ja allt jag kan säga är väl att jag själv inte är jättesugen på att stoppa ner en rosa plasttratt i byxorna, men ordet är fritt! Vem vet, det kanske blir den nya modeassociaren? Den nya iPhonen? DET ALLA VILL HA

Så håll i plånboken tjejer, en egen "go girl" kan bli eftertraktat!

Mitt andra hjärta

SÅ SAKNAD


Långfredag eller lång fredag?

Förkyld, näsan rinner och man känner sig som en liten snorunge på dagis. Men det finns alltid små saker i vardagen som kan pigga upp! Morgonpromenad med mor och färdigbryggt kaffe av far till exempel, det är inget fel med att bli bortskämd ibland! Och tack vare detta kan jag nu meddela att det är officielt, våren har kommit!
Snödroppar i grannens häck, krokus och påskliljor, alla har de kämpat sig sin vägen genom kälen och leran och sträckt sina små knoppar mot solen. Välkommen säger jag och känner hur bikinisesongen närmar sig med stormsteg UNERBART. (Dags att ta tag i träningen kankse?)
    Ikväll blir det middag hos morbror med sambo, de brukar alltid ha vansinnigt goda ägg så jag hoppas på en tjuvstart av påsklunchen!

Så snyt era rinnande näsor och njut av tillvaron!
Det finns ju faktiskt "herr nezeril" på apoteket
Snödroppar (ironiskt när snön just försvunnit)   

Renovering pågår...

För er som faktiskt läst min blogg under det senaste..typ..halvåret, så vet ni att det inte har hänt något överhuvudtaget. Men med lite inspiration från vänner och syskon har jag onekligen fått blodad tand igen och har under kvällen ändrat, redigerat och möblerat om på min lilla sida. Jag är nu ganska så nöjd och kommer nog låta det vara såhär ett tag. Men som sagt, med reservation för ändring!


"Det är ingenting fel på förändring, bara den går i rätt riktning"
                       -Winston Churchill


San Diego!

Nu äntligen, efter tanke, vånda och tvekan har jag en plan för min framtid! Visst jag har fortfarande ett år kvar på gymnasiet men allting är inte lika lätt att skjuta på som onsdagarnas botaniska namn som man kan börja plugga dagen innan, nä vissa saker behöver ju planeras lite i god tid. Jag ska gå på college! Ett år i soliga Kallifornien på San Diego Stte University, vad kan låta mer lockande? Planen är att jobba ett år efter gymnasiet då studier utomlands svider ganska rejält i plånboken, sen åker jag för att studera konst och psykologi, LÄNGTAR
    Nu bär det av mot tandläkarn, kan inte säga att jag känner någon drivande längtan när det gäller det iaf...

Ha en bra dag i den svenska våren (regn)

RSS 2.0