MUNKAGÅRD 25 ÅR

Nu är det äntligen dags att väcka min sovande blogg med ett SUPERHETT rykande inlägg om MUNKAGÅRDSGYMNASIET!! Det är dags för skolan att träda in i vuxenåldern genom att fira den åtråvärda åldern 25 år! Och vad vore väl ett lämpligare sätt att hedra denna födelsedag på än att ni alla kom och gav ett kärt hurra med mig?
Den 26 september, en lördag för att vara precis, har vi öppet hus för alla som är nyfikna på blommor(och bin), kossor, natur och en skola full av möjligheter!
Vad sägs om att ta en kik? kl 10.00-15.00 är alla välkomna att titta på blomsterbinderi eller vad sägs om lite ångande het traktorpulling? Kanske en liten ponnytur i det gröna eller lite råd och rön om trädgårdsarbete. Här har vi något för ALLA!! och det är helt gratis, graaaatis go vänner. Visst smakar ordet gott i munnen? nästan lika gott som den fika som under hela dagen finns till försäljning här i idyllen.
    Som ni vet har jag med pompa och ståt(skämt åsido) påbörjat mitt andra år här på floristutbildningen och jag älskar det. Skolan är mangifik med utmärkt personal, mat och lokaler. Här har vi en bunt helgoa fritidsledare med siktet inställt på att göra livet lätt och ledigt på elevhemmen och gemenskapen som finns i bostäderna är en desert serverad på silverfat. Ja, bara idag tillexempel får vi pizza som tack för detta finfina inlägg;) dock serverat på kartong men vad kan man begära? så vi hörs och ses kära ni, nu ska jag springa kapplöpning till den rykande heta...ja resten lämnar jag till er fantasi.....

RSS 2.0