And swing it baby!

Jahaja då står Golftävlingen i antågande! Hjälp, måste jag berätta att jag haft mardrömmar om bunkrar djupa som helvetesgapet och klubbor som går av när man slår? haha det kommer bli en spännande afton kvinnofolk och gentlemän, tur det är en par-tävling så jag kan luta mig lite mot min kära mor! Efter två års uppehåll är jag taggad som en igelkott och redo att slå på alla bollar jag ser, berättade för min pojkvän igår att jag var tvungen att lägga mig hyfsat tidigt eftersom jag skulle tävla (00.30 check). Han frågade när vi gick ut och jag sa att den började vid 4 på eftermiddagen och då garvade han och frågade hur länge jag tänkt sova och jag förklarade som den lysande pedagog jag är (!) att "nej älskling, men jag måste hinna äta flera mål mat innan jag börjar". Ni vet en bra grund är ju pelaren för allt? haha "Bulka inför en golftävling? det var nog det dummaste jag hört! hahaha........etc etc" japp förlängde nog min käras liv med ett par år eller två tror jag! Tror nästan jag roar han mer när jag är seriös än när jag faktiskt anstränger mig för att få han att fnissa lite...

Så Bulk på G! får se vad för smarrigt som min kära Paps rör ihop, ner i magen ska det iallafall så får vi se hur denna kväll slutar.......


Ibland är man ju lite dum!

What a day!! Spenderad på Askimsbadet med Sissily och Jennifer, borde nog tagit med ett parasoll, bärbar fläkt och tre klädombyten för HJÄLP vad röd man är nu!! som en liten kräfta när man egentligen är fisk och jösses i min låda vilken plåga att åka kollektivtrafik i denna värme ALDRIG MER från och med nu ska jag fråga om det finns aircondition och takluckor på bussen innan jag kliver på, OCH om den är i funktion........ på köpet fick vi knö med 30 dagisbarn, måste jag säga mer?

I övrigt var dagen helt perfekt, lagom varmt vid havet med lagom vind, lagom god korv med bröd och lagom mycket ögongodis. Sitter och funderar på om det kasnke väger upp mot svettiga kroppar i en överhettad buss och svidande röda lemmar... Man kan ju inte göra annat än att älska den svenska sommaren?!!  

Det räckte visst inte med för låg solskyddsfaktor, för lång tid i solen och för lite vatten, nej lilla fröken Schyberg bestämde sig visst för att gå ut och springa direkt efter hemkomst, i 27 grader mitt i solen....IQ nivån var riktigt hög där minsann. Men lite småstolt över mig själv är jag allt...... And i Feel Good!!   .....(AJ kan inte sitta så svider på rumpan, satan linnet är för tight över magen....kan... inte... luta mig.. akta..ryggen..)



Midsommar!

Nu har midsommar passerat, den bjöd på jobb bland mina favoriter och ett riktigt kalas som svepte förbi med allt vad midsommar innebär. Underbart grillat och öl och vin och goda drinkar, tummen upp för Vigge som visste hur man fixade en "home-made" Rosa pantern! Det var härligt folk och jag lyckades faktiskt räkna till 5 kvinnofolk, mig inkluderad, ÖVER förväntan ska erkännas.
Och nu är det sommar igen, allt på tiden med lite fager värme i detta iskalla norden. Var perfekt att gå ner till stranden och ta ett morgondopp innan man la sig på gräset med en go bok. Precis som det ska vara!
pssst, dessutom sommaren 2011 till ära, har unga fröken Schyberg tagit upp golfandet! Och varför inte börja med att...tävla?? på torsdag händer det! håll en tumme eller två så är ni rara.......



Fördomsfria?

Oj oj oj, många bollar i luften? jaa eller bara upp över öronen att göra! Den senaste tiden har bestått av stor glädje och student och stor sorg och vacker begravning. Det har varit känslor och sluteximinationer och flytt. Det har helt enkelt inte funnits tid för varken blogg eller ens tankar på små inlägg. Men jag får väl ta mig i kragen och göra ett litet lyft nu i sommarvärmen! (...som försvann?)
Har spenderat några dagar hos min pojkvän och blev som vanligt en liten tripp till.... östra station! Skämt å sido då helgen bestått av flertalet monopolrundor... nej en vända till G-kås var vad jag skulle komma till och jag tänker nu lyfta på hatten och göra ett litet reklaminlägg för just G-KÅS! Trixet är att släppa fördomarna om att dom bara har budgetplagg för 7-barnsfamiljer och faktiskt öppna ögonen lite extra och inse att det finns faktiskt galet mkt snyggt! Jag hittade äntligen ett par efterlängtade, höga jeansshorts, typ levis. Hade kunnat vara inhandlade från vilken butik som helst enda skillnaden är att det inte finns någon levis-lapp och priset var betydligt mindre smärtsamt. Bara plus helt enkelt! hittade självklart massa mer men får vänta tills jobbet dragit igång. Snart så!

Så ta nu en roadtrip till Ullared människor!


RSS 2.0