Det stundar!!

Idag stod det studentlekar på schemat! En underbar eftermiddag med skratt svett och helt utan tårar. Kändes som ett perfekt avbrott i vardagen! Jennifer och jag tutade runt och fixade kamel, badring, visitkort och massa onämnbara ting medan resten av klassen kämpade på sitt håll, HEJA och kämparglöd var ledorden!

Imorgon blir det äntligen läkerbesök och en ny utredning av mitt gamla skröppliga opererade knä tar sin början (förhoppningsvis) och på torsdag börjar långhelgen med pojkvännen. Ska bli så mysigt!


Klänning från C.C

Godnatt alla! 

Sov Gott Pierre

Systers student!


Always on my mind

Underbar bal i Söndags, så lyckat verkligen en fullträff! Nu är det bara att återgå till skolan innan det blir systers student och bal i slutet på veckan!

Puss och kram!



Mina tankar är hos dig...

Brilliant Nails

Hemma igen, efter två veckor! Fick t.o.m. möta syster med respektive över middag innan dom åkte in till staden jag just lämnat! Blev en tur till Göteborg för att fixa naglarna innan balen, vet dock inte hur min tankeverksamhet fungerade när jag bokade tid dagen innan jag ska jobba....plasthandskar OH yes!



"Love can grow"

Watch??

Hinner inte skriva så mkt dessa veckor, all slutspurt gör en tillräckligt anfådd utan att skriva här så blir att prioritera!

Kort uppdatering i alla fall! Heldag i Köpenhamn, mysigt :) Imorgon blir det Göteborg och fixa naglarna, lördag jobba och Söndag bal! Varbergs fästning kl 16.00 Välkomna ALLA!

Love it

Elegi

"Du ser andra halvan av solen när den sjunker I väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

En storm på väg I natt, rannsaka och bekänn.
Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen.
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval.
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var I en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/l/lars_winnerbck/elegi.html ]
Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig I natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar I tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig"

Lars Winnerbäck

Regn!

Blev ett litet uppehåll under helgen, blev tre underbara dagar med min pojk, spänning i vardagen på g-kås och en hel del vackra ord under VM-finalen... Nu ska jag dock ut i skog och mark..och ösregn! Har en ryggsäck lika stor som mig själv då min andra hälft (och min vandringsgrupp "skadad") har lagt sig sjuk, hemska baciller.. Så medan andra grupper delar upp spritkök, mat, vatten och sprit får jag bära allt! Oj vilken muskelknutte jag ska vara efter idag! =)


The sweet taste of love

Film och mys i soffan står i antågande, ska ta med snuskfilten också tror jag så känns kvällen nästan fulländad! Blir nog att krypa till kojs i hyfsad tid ikväll i alla fall, ska ju ha en hel helg med min man så pigg och fräsch känns ju som ett vinnande koncept ;) 

Imorgon tar vi vårt pick och pack och grundar helgen med studiebesök i Göteborg och design, design och lite mer design!


"If I don't live today then I might be here tomorrow"





Vågen

Idag var det julafton vid Rolfs kontor! Så många har nog aldrig varit så uppspelta över att ha ett möte med sina datorlärare! Det pågick ett svettigt krig i korridoren om att komma först...

My baby is back! Tänk vad man vänjer sig vid att allti kunna vara uppkopplad, plugga, se film och ha ett "socialt" nätverk. MEn nu är jag lycklig, fattas bara att Expert ringer så jag kan hämta ut min tredje hälft (tredjedel?) som varit på lagning i snart 3 VECKOR!!! Skärpning! En liten experia kan väl inte vara dagens olösta teknikproblem?



Back in a minute...or two

Feel your way!

Sitter och andas två sekunder och fyller på mitt sockerbehov innan det bär av mot staden, solen, uteserveringen och Sissily! Hoppas ni får en lika underbar eftermiddag, kväll och natt som lilla mig och glöm inte solskyddsfaktorn gott folk!!



Ikväll!

Hemmakväll i soffan, laddar inför morgondagen som bjuder på Stan och Sissily och då behövs det fulladdade batterier minsann! Får ta igen det jag missade med min Ida idag så morgonen kommer nog bjuda på lite av varje, morgonprommis, fika, fönstershopping, uteservering och kanske en liten svängom på dansgolven! 

MUMS på det! 




Up and Away

Känner mig lagom opepp, skulle till Göteborg och hamnade i sängen i Tvååker, så TRÖTT på denna eviga magkatarr! Men så vet jag ju inte hur man varvar ner heller...Mest sugen på att bara åka iväg någonstans, har fallit lite för Italien finns hur många sistaminuten resor dit, till Grekland och till Turkiet som helst så bara att hålla lite i småmynten ett tag så ska man nog komma ifrån vardagens gråa tristess en vecka i alla fall! 

På en balkong med ett glas vin och dig

http://www.destination.se/iad/travel/lastminute



Hotel Dolcestate, Palermo, Italien
Hur mysigt som helst! fanns resor dit som gick den 3 maj, var mer än lovligt sugen att råka klicka på "boka" knappen...

http://www.hoteldolcestate.com/HDE/IT/

Design

Lämna aldrig din dator på med två klåfingriga flickor...Då har du ny profilbild och hemorojder på facebook...Och massa otroligt charmerande bilder i datorminnet! Helt klart överbelastat...


Kunde inte låta bli att vara med på en liten photoshoot



Sudda sudda!

Godmorgon! Nu blir det Design och måla fönsterrutor! Till eftermiddagen har förhoppningsvis solen hittat hit för då blir det Göteborg och vimlet med IdaHo, ja men är det inte en liten solstråle som precis letat sig in genom persiennen? minsan! När man pratar om trollen =)



Kuvertväska H&M

A walk to remember!

Knappt 5 veckor kvar....helt galet hur tre år kan rinna iväg lika fort som sanden i ett såntdär fjuttigt timglas man har i familjespel. Swiiisch sa det så var gymnasietiden förbi! Har precis varit och marknadsfört skolan lite, öppet hus för alla blyga, peppade och sugna 9:or som val Munkagård som sitt hem 3 år framöver. Grattis och hejdå säger vi! Vinkar glatt och tar första bästa hölass iväg med studentmössor och champange! 

What a feeling

Säger som Rasmus På Luffen, Fri som en fågel!


Paus i vardagen

Kafferast! Som den gamla dam jag är har jag min lilla termos med i handväskan! Skolans kaffe har ju trots allt aldrig varit någon 10 poängare...

Estetiskt projekt: Att fota verkligheten som den är





Love at first site

Saknar inte snöblandat regn och isande vind ett dugg med nog saknar jag min kappa! 

"To love a man takes effort and patient, to love a man is useless without respons, to love a man takes great currige cause you will risk your heart. The love for clothes are unconditional and the only thing you will put on stake is your wallet. And well you can always buy a new wallet!"



afternoon



Mums! blev ett välförtjänt mål mat efter en promenad genom skog och mark (bokstavligt talat). Där borde även nämnas; Under taggtråd, över stängsel, över hyggen, genom skog, genom kärr, över berg och, japp över en golfbana! Vilken rundtur och alldeles lagom lång för gruppen "Skadad" som bestod av mig och, Ida. Alltså inte speciellt jättelång om det varit stig hela vägen..... Men hungrig blir man! Nu blir det Snövit (underbara Walt Disney) och sen lite självdiciplin och på med studieglasögonen,

Trevlig kväll!

In real life...

Upp och hoppa alla sjusovare! Nu ska här ut och vandras 2-3mil i ösregn!! Ni skulle se mitt enorma leende, är så stort att det borde lysa ända till Göteborg....dock är det ju fortfarande grått och mulet som i en plåtask ute så det där om leende var visst en lögn.....




At the moment


And they lived happily ever after!

God morgon! eller förmiddag? Ja, för mig är det morgon i allafall! Gick upp för en timme sedan och åt frukost med Askungen som underhållning, älskar gamla barnfilmer där allt är så bekymmerslöst och just Askungen med alla små sjungande möss är ju bara hur mysig som helst! ett oslagbart koncept minsann!

Nu blir det Design :)






Nelly har så mycket tjusigt! Denna Bikini 299 kr, vet en som vill ha den i garderoben...

Two of a Kind


Imorgon kommer IdaHo till moá! Då ska vi grilla härlig Ica korv i vitt bröd, vad kan man säga kalorierna älskar oss! Ikväll får jag dock mysa ensam.. Puss och Godnatt på er!



What else?

Jaha Valborg kom och gick lika snabbt som min ynka solbränna! Spela "Finns-i-sjön" är uppenbarligen ett oslagbart festtips, speciellt när det är en bunt med olidligt dåliga förlorare (Bröderna Lönn) och massa smilfinkar som tycker att fusk borde ingå i spelreglerna! (Fröken Schyberg i gott sällskap). Kvällen avslutades dock i unga år men desto längre blev morgonen innan jag dumpade av mig packningen i solbleka Tvååker, underbart att kliva in i ett kaos av kläder kläder kläder och den ljuva odören av ogjort plugg...


Min kväll lär bli fullspäckad...Tror dock jag börjar med att glutta klart på en riktig tjejfilm, pinsamt dålig och hur härlig som helst!


RSS 2.0