Mums!

Mot Stranden Grilla Corona och fira Anna! Mys med flickorna blir det och till kvällen blir det Stan och Cheers! Trevlig Lill-lördag alla!


"We like big buts and we can not lie...."

Elmia

Män i uniform!



Någon roade sig med alla (då menar jag alla) stolpar och vägskyltar som fanns......



Brum brum

What a night! or should I say, weekend?

Puuust! nu blir det äntligen att krypa ner under täcket och sova några välförtjänta timmar innan vardagen kliver ner i sina utslitna kängor igen! Har haft myskväll med älskling, eller ja, i alla fall efter mitt kära nyckelproblem var löst. Elin "utelåst" Schyberg? mitt i prick OH YEAH! (om man bara ägt en orange warm-up-suit)

Helgen!
Elmia, så galet lyckat trots alla mindre "o-lyckor"
Dagen efter Elmia, jaaa what to say, vi gillar att åka bil... Falkenberg-> Nästan Jönköping-> Värnamo-> Visslanda (allvarligt?)-> Ljungby-> Halmstad-> och back to falkenberg! sen blev det självklart ett kärt återbesök på tågstationen för min del...





GODNATT alla!

Wednesday!

Vilken underbar dag igår! Vädergudarna siade om regn men se mina böner måtte blivit lyhörda! Tjoho sol och värme minsann =) Dagen började med att packa ner lite picknick och släpa ner världens tyngsta väska till Varberg. Där mötte jag upp pojkvännen för lite mys på fästningen. Verkligen ett kanonställe att tillbringa sommarkvällar (och nu även vårkvällar) på! 



La ut filten uppe på en av krönen, helt i lä och alldeles ensamma fick vi vara, tre timmar bara flög iväg!
Snart lördag...

Sen bar det av mot flickorna!! Tjejkväll blev det i Josefins lilla lägenhet, med hyresvärden som "handyman" och nya gardinstänger på framfart! Fika blev det också.... Massa smarriga kakor och tjejsnack!


Ikea gör så söta, dumförklarande ritningar!       KAKA                                    Snyggrumpan!

The day after Yesterday

Jahopp! Igår blev det alltså mysutflykt med Syster till Varberg. Picknick på fästningen och sällskap av två, iaktagande fiskmåsar (oh nej, inte en smula blev över!). Efter det blev det lite stek på soliga altanen och den allmänna lovnjutningen började minsann infinna sig! Har i min enfald slagit vad med min kära man om vem som blir brunast till lördag och den stundande Elmia, jag har som sig bör redan kastat in handduken! (Schhhh han vet inget än). Känns sjukt meningslöst att tävla mot någon som föddes att bli brun som ett förtorkat asplöv så fort solen kikar fram. Ständiga orättvisor!
Nej så idag har man istället varit ordentlig husmor och bakat matbröd för hela slanten! Tänkte ta med på min lilla "Favorit-i-repris" utflykt imorgon, om det nu finns några kvar dom tycktes bli omtyckta! =)
Har t.o.m. fått pyssla lite! Överföll Systers present till pojkvännen i min iver att få klippa och klistra lite, knappt hon hann ta fram kartongen innan jag började rycka i inslagspapper och gapa efter saxen. Hehe lite tisdagsnöje kan man väl få ha!


Imorgon ska jag mysa med pojken och sen Prinsen med flickor små när kvällen stundar...








By the Sea

En helt underbar dag i solen! Var verkligen på tiden att man fick sig ett litet möte med fröken Magnerius, vi slog våra kloka huvuden ihop och kom på att vi inte viskat hemligheter på över 4 månader! Det ger verkligen lite perspektiv på saker och ting, tiden är allt ett x2000 tåg på ständig framfart, eller som en pilgrimsfalk som störtdyker kanske? det ska ju tydligen gå fortare fick jag lära mig igår när jag (råkade) glutta en aning på "101 sätt att åka ur en gameshow". Tänka sig att ett så menlöst "fördrivatidenfördetfinnsingetbättreattkollapå- program" faktiskt kan lära en något!

Mycket kaffe och mycket tjejsnack blev det i alla fall! Välbehövligt helt klart! Inatt kommer syster hem sen blir det heldagsmys i Varberg imorgon, kanske lite picknick vid fästningen...



Inte mycket mer än en månad tills man vandrar upp för kullerstenen i balklännig minsann!



10.24

God Morgon! Har redan hunnit med en liten löparrunda och frukost i solskenet! Nu sitter jag med kaffekoppen i högsta hugg och förbereder mig för stan och besök i Jossans nya lägenhet, spännande.

...6 dagar kvar till Elmia!

Patience don't last forever

Finns det något bättre tillfälle att blogga på än när man sitter på en (relativt) ödslig tågstation och väntar på UNDERBARA öresundståg som behagar gå hela varannan timme på lördagar WOW impressed är ordet... Jag har sällskap av en kvinna som pratar högt och frenetiskt i telefon på kinesiska (överväger att sätta igång spotify och spränga högtalarna på min lilla mac för att överrösta) och en kvinna med prinsesskrona och platåskor. Hennes pojkvän tycks ha en förkärlek för att göra kräkljud och skotskrutiga kläder... Japp...en och en halv timme i goda vänners lag minsann! Jag är lika lycklig som sarkastisk




Hoppas ni får en bättre lördagkväll än mig!



Foto

Vilken dag! Estetisk verksamhet hela dagen, roligt men oj vad seg man blir av att sitta 19 tjejer instängda i en liten trång vindskupa med storleken av en tändsticksask. (Vem är arkitekten??)





Sen blev det hel eftermiddag i Falkenbergs äldre delar och en mysig promenad längs stranden med pojken, hemkörd till verandan (vi kan ju låtsas att det finns en) blev man också! En sann gentleman man fått tag på <3 Skämt åsido sådana promenader tål att upprepas :)

Många skratt under dagen, tur det för nu väntar uppslagsboken om vårt kära folkstyre i sängen och ännu lite mer slit med detdär förbenade bildbehandlingsprogrammet för Mac, ibland alltså..........

Foton från Estet, tagna i en glasburk


AFRODITE



CHOKOLATE



DIOR



INTO THE BLUE



LIGHT



Som det kan gå!

Den menlöse

En saga som aldrig begreps
En saga som ingen förstod
En stilla vers
utan mening eller ord
En missförstådd poet
I en bok
utan pärm
Fick ensam gå
genom mörker och kyla
Att bittert begrunda
en menlös själ
Det är livet för poeten
med en oläst vers
En vers som blev till saga
en saga utan slut

The life of...

PÅSKMUSTEN!

Den underbara, ljuva, söta UNIKA påskmusten/ julmusten (vem katten känner egentligen skillnaden?)med den delikata smaken av, ingen aning! Ja ni förstår ju själva vad lilla fröken var sugen på i afton! Och efter en blöt och droppande promenad bort till Time (minst två MINUTERS slitsam vandring) och ett ihopplock av passande påskgodis var begäret nästintill olidligt. Rusaade i vild desperation mot läskkylen redo att rycka upp dörren slita ut flaskan och tvärvända mot kassan innan begäret övergått till besatthet...Blicken vandrade i sjävplågeri över hyllorna, var, var, var! ingen...Ingen??? Påskmusten var BORTA

Kassabiträdet "Den har tyvärr inte kommit än"

VA??? Det är ju för kattsingen påsk om drygt en vecka och som tvååkers HETA inneställe borde ju Time av alla ställen fått in denna fenomenala dryck!
...Men icke! ...Fick bli Cola


Knäsvag

Long time no see!

Har haft världens mysigaste helg med min man, syster och mor&far. Den har spenderats i naturreservat, vid havet och i undebara somamrstaden Göteborg! Önskar bara att den varit aningen längre och aningen mindre blåsig, får väl äta upp mig ännu mer så jag står riktigt stadigt på jorden!

" Your eyes, make the stars believe that there not shining"




H&M har ju världens läckraste solhatt! Ser kanske inte så smoking hot ut på bilden men den är stor och sitter som en smäck! Hellu Sarah Jessica Parker on the beach... Värt att investera!

<3

....back to Växjö

Tänkte lägga upp några bilder från Växjö! dock har jag endast några från tågresan, Sissily tillhandahåller resten då mitt minneskort på kameran älskar att retas! Så blir mest (den enda!) ölen som intogs på tågfärden dit som hamnar i fokus ;) Och självklart är Cecilias hår mer linslus en hennes nuna, så hon förblir helt enkelt anonym haha










SÖTA Freddan stryker sina byxor! Inser ju självfallet att alla bilder är felvända men dom som är intresserade kan ju vrida på huvudet! programmet krångar...


Intresse för dagen: Friskförklarad!!! så helgen med min man blir av =) ...Dock lite smått...snorig? men man kan väl inte räkna det som sjuk? och så är jag visst halt idag också...skulle nog körts runt i nån tjusig rullstol egentligen...Får väl hitta en lucka i kallendern och boka in ett läkarbesök! UCH


Vill ha min solhatt

Forfarande sådär Äckelsjuk, Äckelgnällig och Äckelbitter. Tur min pojke kom igår och hjälpte mig handla, lite långt att vingla hela vägen bort till Ica och tillbaka! Håller alla tummar jag fått tag på för att jag ska bli bra till helgen.

(O)Intressanta notiser:
-Har pluggat 6 timmat idag, 6 TIMMAR är det konstigt man blir bitter?
-Har käkat så mycket vitlök att jag kan jaga bort en hel flock vampyrer
-Fick nyss kommentaren "Men Guuuuud vad du ser förstörd ut!! " som sagt 

BITTER

Nu ska jag gå och hämta andra paketet glass för veckan....

Sjuk...

Sitter med täcket upp till halsen och känner mig ynklig som en annan småunge, halsen är ju helt förstoppad, nedrans baciller som skulle ge sig på försvarslösa mig! Ska skaffa mig ett maskingevär till nästa gång så ska dom nog få se på andra bullar! Någon som har nån supermedicin på lager att dela med sig av?


Vet att den är spegelvänd men ingen mästare på i-photo...

Weekend!

Måndag! ytterligare en vecka framför mig att bocka av innan det blir en hel myshelg med min älskling. Har inte skrivit på några dagar då jag varit i underbara Växjö och träffat bekanta sen Grekland förra sommaren, en helt fantastisk weekend blev det med min Sissily som tål att upprepas! Blir nog en trip till sommaren också!

Bara för att jag har världens finaste pojke blev det införskaffat ett par efterlängtade byxor! Blev ett litet tjusigt magplask inne på Gina när jag såg dom dingla där på galgen...

Nu blir det städning i lilla Tvååker, imorn får man ju finbesök!





Mot Växsjö!

Kommer bli en kanonhelg med underbara människor!! Känner jag ända ner i lilltån :) Och nästa helg kommer min man och min kära syster <3 Sen är det inte långt kvar till Elmia! Mycket att se fram emot!

Kör lugnt i helgtrafiken!!

RSS 2.0