Idrott? nehe...

Jaha, det här börjar bli en vana på idrottslektionerna...lite plugg på treori och sedan klicka runt lite lagom planlöst på internet. Jag har kanske varit med aktivt på tre eller fyra idrottslektioner och man skulle kunna tro att det är för att jag är lat, jättelat men det har fan inget med det att göra, åh tänk om folk kunde förstå att det inte är något jag bett om. Att få vara hel och inte ha ont, att vara frisk det är fan min enda önskan just nu! men jag får väl halta hem med knät som idag har krånglat mer än på länge och fortsätta önska. Fast önskningar slår inte in, faktiskt. Men om någon rent tekniskt sett kommer på ett sätt att byta ut min kropp mot en fysiskt bättre variant, så hör av er=D den ska självklart vara lika snygg som den jag har nu förstås hihi...

(en speciell tanke till en vän, det viktigaste är att man själv trivs i sin kropp, jag stöttar dig alltid, hoppas dina föräldrar gör det också<3)

Nässpray, öppnar nya möjligheter

Igårkväll när jag låg och snorade så vackert i min säng, kom jag på det bästa reklaminslaget någonsin till nässprayen!! ni anar inte, det skulle vara storsäljar reklamen, alla i hela världen skulle vilja köpa nässprayen bara för att den var så känd. Men vet ni vad jag kom på? Jag får inte göra någon sådan reklam, det är orättvist för dom som jobbar med det som yrke är riktigt kassa, alvarligt hur många reklamer på Tv är bra? hur många får dig att skratta, och då inte hånskratt utan av glädje, hur många gör dig berörd och hur många får dig egentligen att vilja köpa något? Nästan inga!! jag kan räkna dom min ena hands fingrar!

tummetått:
ICA det får mig inte att handla annorlunda mat men får mig alltid på humör
slickepått: Jag tror det är 118 100 jaa den med dom små gubbarna i, den är alltid söt och rolig
långeman: Jag erkänner mig besegrad av all modereklam, klädesaffärernas reklamer får mig alltid att önska att det ligger en extra hundralapp udner kudden
gullebrand: Alecta, vem blir inte på gott humör när man ser de sedan länge avlidna män och kvinnor som är tryckta på våra sedlar dansa och rida omkring i sina långa kjolar och skägg?
lilla vicke vire: Kavli räkostreklamen, ja iaf den gamla hederliga med bebisen som dansar den lika gamla discodansen i sin barnstol, "that´s the way"

Så varför kan då inte jag med min super idé få göra en bra reklam som tilltalar alla? nej jag får väl helt enkelt nöja mig med mobilens filmkamera och youtube men till vilken nytta? vad får jag ut av att andra företag säljer mer nässpray, inget alls go vänner! inget alls, det är här och nu konstaterat att världen är orättvis. Sådetså.


vakna upp!

Nu när till och med den lilla krokusen har vaknat, får väl även jag göra ett uppryck och ge mig in på skrivandets bana igen. Egentligen vet jag inte varför jag startade en blogg, grupptryck? en blogg är väl egentligen till för att uttrycka sig. En egen sida där man kan skriva vad man vill, hur man vill och när man vill. Det finns inga svenska lärare som kommer med den röda pennan och säger att "den här meningen är inte grammatiskt korrekt" och det finns ingen historielärare som kan säga "att den där mannen har aldrig fört krig mot japanerna". Nej, det är fria stavelser och åsikter som ska sväva fram ur tangentbordet fast jag måste erkänna att mitt fingrande över tangentbordet snarare sniglar isg fram än svävar. Kanske har mina åsikter tagit slut, kanske har någon annan redan fört min talan, ärligt talat jag vet inte. Det är inte så att jag inte tycker något om något, jag tycker massor om massor. Tex att alla fonder på interenet är snååååla, att bönder är härliga vad än alla stadsbor säger (tummen upp för skit under naglarna) och att man tappar kontakten med någon betyder inte att man tappat vänskapen. Det fick jag bevis för igår, hörde ni det BEVIS sån där som kan kan hålla fram framför näsan på poliserna, ta på och peka på:D trot eller ej en vän sen gammalt som jag inte pratat med på säkert ett år fick för sig att ringa. Bara sådär. Visst blir man glad? och visst finns det så mycket mer att prata om och man märker förändring så mycket mer. Jag säger att saknad är bra och att man tappar kontakten ett tag betyderinte att den för alltid är förlorad. Jag har en vännina vars pojkvän sen inte så farligt långt tillbkaa är bortrest i en vecka, och hon håller med. Man ska inte ses varje dag och det är bra att få längta lite. Så alla par därute (jag tänker på ett speciellt) om han flyttar för att studera så betyder inte det slutet på ett förhållande, visst färre möten, dyrare telefonräkning, mindre närkontakt men desto billigare bensinkostnader och större lycka och uppskattning när ni äntligen ses. Så sakna på go vänner, nu har jag saknat min sjuksäng alldeles för länge så ska gå och bädda ner mig en stund och njuta av återseendet. Har precis delgett er av en åsikt, min alldeles egna. Jag är stolt!

Varför har inte jag en dröm?

Om jag hade en önskan
vet jag ej vad den skulle va
Om jag har en dröm?
nej, men jag önskar en ha
Kan man önska sig en dröm?
kan man önska sig fantasi?
Så ge mig då en dröm
under nattens regi

Ett svårt ställningstagande

Till alla hundägare, PLOCKA UPP ER HUNDSKIT! annars kan en stackars helt oskyldig Malin Alfredsson råka ut för en olycka, ni vet trampa i det? och sedan behöva gå runt i en påskgul socka med en stinkande sko i handen som inte blir ren och förpesta halva skolan, tack för flera goda skratt :Dmitt liv har nu blivit avsevärt mycket längre, så bör jag säga, låt skiten ligga kvar?

Jordbävning?

Och nu till några av de nya världspoblemen!
1. Halva "jag skippar lektionen och sover istället soffan" är borta
2. Elin har nyss lärt sig hantera ett vapen, ohja ett RIKTIGT vapen, ni vet ett sånt som smäller och är faaaarligt
3. Jag har två ton tvätt, och den är inte ren

Ni förstår att hela världen är i gugning och det förvånar mig att inte någon tidning, inte ens en liten dagsblaska, har tagit upp någon av dessa intressanta händelser. SOFFAN munkagårds älskade underbara sova bakfyllan av sig soffan ska kläs om och är spårlöst försvunnen. Vi kan bara hoppas på att den ät tillbaka inom kort och är finare, renare och mjuuukare än någonsin tidigare, jaa iaf för ett tag framöver;)
    Dessutom ska alla dumma människor se upp för jag kan numera klassas som farlig, Raaawr jag kan hantera en pistol, ja iaf en sort av dom haha och det är ju inte så illa pinkat, jag menar hallå jag är tjej och träffar iaf toaletten?:O
    Men nu måste jag kila och lasta in all min smutstvätt som har växt och växt och växt och, ja ni fattar grejen. Håll tummarna för att inte tvättmaskinen överbelastas, jag tvivlar starkt på att den någonsin kört runt så mycket sockar och handdukar och "de onämnbara" på en och samma gång....

RSS 2.0