abcdefg...eller hdjhajfhlöa

Hade tänkt klistra in en liten text av August Strindberg, tyckte den var himla passande för dagen men tekniken funkade självklart inte som lilla jag ville! Så får väl försöka skriva något lika fyndigt själv istället! Någon som minns litteraturhistorian i gymnasiet? Jag kommer då aldrig glömma den iaf! Galet spännande och lika galet mycket information och tolkningar så man blir inte klok på vad man ska gallra ut ur alla bokstäver och meningar som svävar runt över skärmen. Argumentera, motivera, analysera, vad är egentligen skillnaden? bara massa bokstäver..........Nej tror minsann att rabarberpajen i matsalen lockar mer än våra svenska minoritetspråk för tillfället! Paus från alla ord meningar och texter, elins matklocka har ringt! I eftermiddag blir det roadtrip till G-kås med Caroline<3

Ord i överflöd till er alla!

Vals kanske?

Herregud vädergudarna tycks ju ha fått fnatt eller vunnit på lotto med drömvinsten eller knaprat lyckopiller! Vet inte vilket som är troligast med glada tycks dom ju vara för oj vad solen skiner! Tänk om hela hösten kunde vara så här underbar? Och med en lyckad gårdag (tack alla okända och dom två kända) pärlan lagad och bara en liiiten förkylning, ja då är det väl ganska självklart att man riktigt kan känna endorfinerna dansa runt i kroppen!

Tut tut


Nu bär det av mot Faikstugan och lite party ut i skogen! Får se hur länge man blir kvar! Om sällskapet är trevligt, huvudet mår bra och näsan inte rinner konstant, ja då är kvällen ung!:)

Sunlight

Underbara finväder! Och nog doftar det höst alltid! på med tjocktröjan och solbrillzen, nu bär det av ut i solljuset:)

Bara ord om mitt hav, härifrån flyttar jag aldrig

Som att springa barfota om våren

när den första svalan flyger

Jag svävar lika högt

så lätt och oskuldfullt

Din ljuva doft som ängens alla blommor

Din svala hud mot min

smeker likt den vind som leker i björken

Att få blåsa bort med dig till det onämnbara

i dina armar andas ut min själ

Mitt nakna bröst mot ditt, ditt hjärta i mitt

Älskade, låt trädens grenar sjunga så som den första svalan

Låt vinden blåsa lika hastigt

som mina tårar faller om du lämnar mig

Låt vinden bära mig till dig


Nostalgi!

Föräldrarfällan på tv4plus och elins kväll är gjord! Behöver jag säga mer? myyyysfredag....:)

.

Så trött...skulle behöva en lång semester...typ sabbatsår eller bara en spaweekend! hallå det kan väl inte vara för mycket begärt?

RSS 2.0