Kaffe och smörgåstårta

Snart bär det av på släktkalas, Amandas släkt vill säga. Aningens nervös är man väl men det är bara att slå den stora charmen som jag sjävklart besitter!:D Det vankas smörgåstårta har jag hört viskats runt knutarna och det säger man ju inte nej till! jag håller tummarna för stora tallrikar så man kan ösa på rejält!
    Sen blir det hem till munkagård igen och testa den nya yoga dvd:n jag innhandlat, har hört att det ska vara bra för smidigheten och det kan man ju behöv både till det ena och det andra...Det ena är för löpningen och det andra får ni gissa själva, så medan ni biter i den tankenöten ska jag ska jag bita i en annan, såg några smarriga nötkakor som stod nere på köksbänken... 


  

solsken och koskit, eller hundbajs

Sitter i skolan(som vanlig) dock ett helt körkort rikare och med utsikter om en trevlig helg hos Amanda. Fast det betyder också att jag måste överge underbara barmark och sätta foten i kalla snön för tydligen har inte fru tö besökt drängsered än! fast fördelen är att jag slipper sätta foten i hundbajs. I tvååker har ingen lärt sig vad bajspåse betyer eller ordet "respekt". Det är ganska simpelt, det som göms i snö kommer upp i tö och ni kan gissa hur mkt som kom upp. TONVIS go vänner, jag ljuger inte, det ser ut som en elefantparad passerat på våran cykelbana så det gäller att hålla koll på var man sätter fossingarna.
    Nu ska jag ner och leka svensson, andersson och hanzon igen, nästan som på dagis!
Ha en trevlig dag i solen

RSS 2.0