Truth to be told

Vi har många fördomar om våra medmänniskor, speciellt emot respektive kön!
Exempel från vår sida kan ju vara att killar aldrig gråter, killar är snabba i duschen (stor FET lögn) och att dessa karlar inte kan göra två saker samtidigt, vilket ju i praktiken skulle betyda att de inte skulle kunna prata i telefonen samtidigt som de håller den eller se vart de sätter fötterna samtidigt som de går. Ganska lätt att stryka dessa fördomar?

Så kommer vi då till männens ljuva fördomar om oss kvinnofolk! Dessa vet vi ju kasnke inte så mycket om då karlar inte är dom mest talföra varelser (oops fördom igen?) men en liten groda brukar dom ju undläppa sig sisådär då och då vid lämpliga tillfällen. KVINNOR kan inte köra bil! Detta påstående brukar jag vanligtvis stoppa upp i de mest skymda tillhåll men idag måste jag ju erkänna att man skyltade som ett statuerande exempel!


Anekdoten lyder följande: Vi är 4 damer i en bil som inte vill starta, på en bensinmack (nödvändig info för att förstå vart vi hittade hjälpen)förtvivlade, förbittrade och handlingsförlamade...nu uppfyller jag nog alla mäns fördomar om kvinnor... Det krävdes endast hälften så många karlar för att få igång den tjurskalliga Gertrud medan två damer satt i, en var i telefon och.. ja en lekte fotograf! (helt oskyldig) Ohjo jag tror nog att detta var ett ack så litet erkännande på att vi minsann behöver små pojkar då och då, men få nu inte för höga tankar om er själva ;)


Nu blir det kvällspromenad med Gertruds kära matte!
Natti!



Kommentarer
Postat av: mathilda thelander

HAHAAH de blev en okej dag trots allt :) Tack för promenaden :)

<3

2011-03-21 @ 23:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0