Shutter Island...eller...the stay awake pill

Jag vet någonting som borde FÖRBJUDAS! men tydligen så är det vårens och sommarens nya fluga, hetaste trenden, det alla vill se...typ? Den stora frågan är ju faktiskt VARFÖR?
VARFÖR går man på bio och ser en skräckfilm!? när man kan titta på filmer om hästar, rävar och alice i underlandet?
    Innan Shutter Island börjar och ljusets släcks i biosalongen så är det ju som med alla andra filmer, den LJUVA bioreklamen! och då kanske man någonstans innerst inne hoppades på lite filmsnuttar som påminner om filmer som "upp", "bilar" och andra lättsmälta filmer. Men nej, självklart vill dom att håret ska resa sig i nacken på en minst tio minuter innan filmen man betalat för att se ens börjar! Filmer som ska komma i sommar med namn som tex "don´t fall asleep" ÖH NEJ!? INGEN RISK! För det knepiga är att en hel salong full med människor betalt över hundralappen för att, ja vadå? försämra sin nattsömn AVSEVÄRT? få nedbitna nagelband? ont i öronen för man i desperation försökt stänga ute de vidriga ljuden av ett mentalsjukhus genom att stoppa in fingrarna?...SJUKT är det! Och vet ni vad det allra värsta är!? JAG ÄR EN AV DOM... och då är frågan, var det värt det?...


...någon som har någon medicin för öronvärk?... 

Kommentarer
Postat av: Kenth Schyberg

BRAAAAA Elin!

Håller FULLSTÄNDIGT med dej! Jag har aldrig fattat och kommer nog ALDRIG att fatta, vilka människor (?) som SER dessa IDIOTISKT DÅLIGA filmer och dessutom BETALAR för det. KAN inte vara helt friska människor som älskar våld, krig och sadism.

SJUUUKT är vad det är...

2010-05-01 @ 13:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0