Tandläkare...

Jaha då har man varit på ett litet besök hos folktandvården. Morgontrött och seg ska man lägga sig i den där fruktansvärt sköna, mjuka stolen...och GÄSP så somnar man nästan..
          ...Typ, tills tandläkaren (av ren välvilja!! såklart?) börjar skrapa tandsten så blodet forsar, trevligt...ja man blev ju iaf klarvaken och spänd som en fiolsträng. Och har ni tänkt på att tandläkare alltid har en förmåga att prata och FRÅGA en massa saker när dom har händer och metallverktyg inne i käften på en? HALLÅ eller hade du tänkt man skulle svara på den frågan? eller är du som Johan Glans som kan översätta en massa stönljud till riktiga meningar? (jaha, kaffet är slut). Visst är det artigt att dom försöker kallprata hit och dit men dom vet ju lika väl som alla andra att ingen kommer till tandläkaren av egen fri vilja, det finns serviceyrken och så finns det serviceyrken! kan inte evolutionen ta bort tandsten också? men nej, Sverige har ju redan så många arbetslösa så det skulle väl inte gå för sig att parken helt plötsligt svämmade över av massa tandläkare utan jobb...sittandes på en parkbänk diskuterandes fina termer som ingen patient förstår...
...Och ingen mat eller dryck på en timme, min mat och sovklocka(mage) blir helt klart ur balans här! Låter jag bitter? nej då inte alls! jag är jättetacksam för att det smakar blod i munnen, svider i mungiporna(hallå jag kan inte öpnna munnen hur mkt som helst) och för att hungern lever loppan i min mage. Dessutom har jag huvudvärk! Tacksam? OHJA!

http://www.youtube.com/watch?v=BObwqhs33zs 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0